Duurzaamheidsweekend 2 & 3 februari; Platen Duurzame Technieken is aanwezig!

Gepubliceerd:
Duurzaamheidsweekend in Groningen

Het weekend van 2 en 3 februari is er een duurzaamheidsweekend bij Vesta! Ook Platen Duurzame Technieken is daar aanwezig.

We hebben ook de eerste van Nederland volledig elektrische Mehari, kom snel kijken! Ontvang gratis en vrijblijvend persoonlijk duurzaam advies!

"Ontwikkelingen in de duurzame techniek volgen elkaar razendsnel op. Regelingen en subsidies veranderen ook regelmatig. Benieuwd wat de perfecte duurzame oplossing voor jou is? Kom het weekend van 2 en 3 februari naar het Vesta Woonforum en krijg antwoord op al je vragen over duurzame energieoplossingen.

ONTVANG EEN GRATIS, VRIJBLIJVEND EN PERSOONLIJK DUURZAAM ADVIES!

Adviseurs van Groningen woont SLIM zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden over het verduurzamen van je huis. Op de tablets kun je een online Quickscan doen en ontvang je een rapport met de geschikte maatregelen voor jouw huis. De uitslag kun je direct bespreken met een adviseur en die maakt ook de prijs inzichtelijk.

Platen Duurzame Technieken is dé specialist van Noord Nederland op het gebied van zonnepanelen en zonneboilers en andere duurzame energieoplossingen. Zij staan in het duurzaamheidsweekend van het Woonforum met zonnepanelen en een elektrische variant van de legendarische Citroën Mehari.

Martini stad BMW presenteert de BMW i3 in het Woonforum. De nieuwe generatie BMW i3 is niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kun je na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 260 kilometer hebben. Dus kom maar op."

Bron: vesta.nl