Analytics

Pelletkachels van Platen Duurzame Technieken worden overgenomen

Gepubliceerd:
Platen Duurzame Technieken en Pelletkachel Hulp Noord Nederland

Platen Duurzame Technieken B.V. houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Met grote vreugde kunnen wij u mededelen dat onze medewerker Wesley den Os per 1 januari 2019 de pelletkachel afdeling van Platen Duurzame Technieken overneemt.Wesley is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij het product pelletkachels en voor vele van u reeds een bekend gezicht.

Vanwege de groei van ons bedrijf op het gebied van zonnepanelen en zonneboilers hebben wij een keuze moten maken in ons assortiment en is ervoor gekozen om de pelletkachel afdeling zelfstandig verder te laten gaan onder de naam Pelletkachel Hulp Noord Nederland. Op die wijze kunt u als klant nog beter geholpen worden.

Pelletkachel installatie

Wanneer u een pelletkachel installatie bij ons heeft afgenomen, heeft u deze brief ook per post toegestuurd gekregen. Tevens maken wij het nu ook bekend via onze site. De gehele service omtrent de afgenomen kachel wordt nu overgedragen aan Pelletkachel Hulp Noord Nederland. Ook voor storingen en vragen omtrent uw installatie, kunt u vanaf 1 januari 2019 bij hen terecht.

Onderhoud

Heeft u een onderhoudscontract voor uw pelletkachel bij Platen Duurzame Technieken?
Deze zal gewoon doorlopen en zal met zorg uitgevoerd worden door Pelletkachel Hulp Noord Nederland. Op dit moment verloopt de planning via serviceplanner.nl en krijgt u e-mails voor de afspraken. Dit zal echter komen te vervallen. Mocht u al een mail met een afspraak voor januari gekregen hebben, kunt u deze als niet verzonden beschouwen. Pelletkachel Hulp Noord Nederland zal zijn eigen plan systeem gaan inzetten voor het maken van een afspraak.
Actuele prijzen voor het onderhoud kunt u terugvinden op pelletkachelhulpnoordnederland.nl.
Mocht u voor de betaling van het onderhoud gekozen hebben voor een maandelijks automatische incasso, dan zal deze voor Platen Duurzame Technieken komen te vervallen. Wilt u de maandelijkse betaling doorzetten, dan kunt u dit regelen op pelletkachelhulpnoordnederland.nl/onderhoud. Mocht u afzien van het contract, kunt u zich afmelden via info@pelletkachelhulpnoordnederland.nl.

Nieuwe pelletkachel installatie

Ook voor een nieuwe kachel en/of installatie kunt u terecht bij Pelletkachel Hulp Noord Nederland. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Houtpellets

Ook voor houtpellets kunt u bij Pelletkahcel Hulp Noord Nederland terecht. Daarnaast zullen wij als Platen Duurzame Technieken een afhaalpunt blijven op het gebied van houtpellets.

 

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in de afgelopen jaren in ons heeft gehad en vertrouwen erop dat Wesley met Pelletkachel Hulp Noord Nederland de servicegraad nog beter gaat leggen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u uiteraard contact met ons en/of Wesley opnemen.

Met vriendelijke groet,

 

Platen Duurzame Technieken                                      Pelletkachel Hulp Noord Nederland

Mail: info@platendt.nl                                                Mail: info@pelletkachelhulpnoordnederland.nl

Internet: www.Platendt.nl                                           Internet: www.pelletkachelhulpnoordnederland.nl

Tel: 0599-580355                                                        Tel: 06-24780128