Het dak bij de buren is groener

Kies voor duurzaam én bespaar op jouw maandelijkse energiekosten

Zonnepanelen dak PDT

Bij de buren zijn er zonnepanelen door ons geplaatst en dit zou jij ook willen?

Zonnepanelen, die schaf je niet zomaar aan. Wat zijn de beste zonnepanelen voor jouw dak?

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig voor een optimaal rendement? Wat is de ervaring van de buren? Zijn er meer buren die zonnepanelen willen en collectief mee willen doen?

Onze specialisten adviseren jou over de mogelijkheden voor jouw óf jullie optimale zonnedak.

Daarnaast installeren onze specialisten de zonnepanelen op jouw dak én staan we klaar voor service naderhand. Zo hoef je nergens je druk over te maken.

 


 

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Duurzaam: met zonnepanelen wekt je eigen groene stroom op. Dit is beter voor het milieu dan het gebruik van fossiele brandstoffen.
  • Geldbesparing: je bespaart geld op jouw energierekening door het opwekken van jouw eigen stroom. De investering verdien je al snel terug.
  • Woningwaarde: doormiddel van jouw zonnepanelen installatie, zal het energielabel van de woning verbeteren en hiermee de waarde van uw woning verhogen.

Hoe ziet de aanvraag van zonnepanelen eruit?

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenWe starten altijd met een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij wij jouw dak bekijken en berekenen hoeveel panelen geschikt zijn voor jouw dak en stroomverbruik. Tijdens het adviesgesprek worden de verschillende opties volledig doorgenomen. Op deze wijze kunnen we optimaal inspelen op jouw wensen, voor nu en in de toekomst.

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenTijdens het adviesgesprek ontvang je direct een offerte op maat. Uiteraard kan deze, indien nodig is, nog verder aangepast worden.
Wanneer je akkoord geeft op de offerte, krijg je een opdrachtbevestiging en zal er een datum voor installeren ingepland worden.

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenEn dan is het zo ver, jouw zonnepanelen incl. installatie wordt geplaatst door onze eigen monteurs. Ze zullen de opdracht met je doornemen om vervolgens op veilig werkwijze de panelen op het dak te monteren. Over het algemeen zijn ze één dag aan het werk. Zodra alles gemonteerd is stellen we de installatie in op jouw netwerk en krijg je uitleg over de werking van de installatie.

De optimale oriëntatie naar zonnepanelen Heb je na plaatsing van de installatie nog behoefte aan ondersteuning? Of andere duurzame investering doen? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar!

Waarom kiezen voor Platen Duurzame Technieken?

Alles draait om jou

Platen Duurzame Technieken werkt uitsluitend met hoge kwaliteitsstandaarden, waarbij er voor iedere prijsklasse een goed aanbod gedaan kan worden. Het gehele proces ligt in handen van onze eigen specialisten, vanaf inkoop, advies, installatie en service, wij helpen je tijdens het gehele proces.

Je krijgt een eerlijk advies, waarbij de prestaties van de zonnepanelen realistisch en helder zijn. In het gesprek nemen we alle mogelijkheden met je door en leggen uit wat de verschillen tussen de panelen en materialen zijn.

Ruim keuze in uitvoering en kleur

De zonnepanelen bieden we zowel in mono- als polykristallijnen uitvoeringen aan. Naast de standaard zwart en blauwe zonnepanelen, hebben we zelfs panelen in het rood, groen en paars.
In elke situatie bekijken wij hoe het hoogste rendement per m2 dakvlak behaald kan worden en welk type zonnepaneel daar het beste bij past. Voor vrijwel alle daken hebben wij montagesystemen; indak systeem, dakpannen, golfplaten, dakpanplaten of platte daken, het kan allemaal. Tevens is het ook mogelijk om zelf de installatie te monteren.

Door ons brede assortiment hebben we altijd een zonnepaneel wat bij jou past en waarmee we een strak en mooi dakvlak kunnen aanbieden. Tevens kunnen we tot zelfs 25 jaar garantie op uw gehele installatie aanbieden.

Zelf opgeleide monteurs

Onze ervaren monteurs zullen de installatie bij je installeren. Voordat ze vertrekken zullen ze je uitleg geven over de installatie en ruimen ze de boel weer netjes op. Om onze monteurs up to date te houden en als echte vakspecialisten aan het werk te laten, hebben wij inmiddels ook eigen trainingscentrum. We hebben diverse proefopstellingen voor panelen (ook op hoogte), montagemateriaal en omvormers, waarbij ze de nieuwste technieken kunnen trainen

Wij hebben

200.000+ zonnepanelen geplaatst | 15.000+ zonnedaken gemaakt | 9,2 gemiddelde klantwaardering

Wil je gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden met onze zonnepanelen?

Bel dan 0599-580355 of maak een afspraak via onderstaand formulier.

Je gegevens