Advies in duurzame oplossingen

Bij Platen Duurzame Technieken maken we gebruik van onze brede kennis en ervaring binnen de installatiesector. De oprichter, Ing. Bertran Platen, is jarenlang in diverse installatiesectoren werkzaam geweest; landbouw, industrie, utiliteit en woningbouw. Dit heeft geleid tot een kruisbestuiving van kennis en ervaring. Uiteraard wordt dit meegenomen in de ontwikkeling en aanvraag naar duurzame oplossingen voor onze klanten.

Samen met de klant bekijken we de persoonlijke situatie. Door middel van overleg wordt er een ideaal plaatje gecreëerd en vervolgens wordt er samen een keuze gemaakt. Op deze manier streven wij naar een compleet en ideaal eindresultaat.

Door de diverse kennis, ervaringen en aanvragen zijn wij ook in staat om systemen uit verschillende vakgebieden samen te voegen. Dit heeft al meerdere malen tot innovatieve oplossingen geleid.

Advies groene vinken

Wilt u ook graag een energie neutraal of passieve woning? Oftewel een woning zonder de maandelijks terugkerende energierekening.

Bel ons voor een vrijblijvend advies. Door middel van een geïntrigeerde aanpak van uw project, kunnen we met innovatie, slimme installaties, goede isolatie en detailleringen iedere woning passief maken.

Meer met Minder-aanbieder.

Dit houdt in dat wij voor u de subsidieafhandeling kunnen regelen, maar daarnaast vooral u ontzorgen. Na een bezoek aan uw woning of bedrijfspand komen wij desgewenst met een aantal verbetervoorstellen, waarbij wij verder kijken dan onze eigen discipline. Met andere woorden, is uw technische installatie perfect, maar de isolatie niet geweldig? Wij verzorgen dan een offerte voor de isolatie, dat noemen wij nou ontzorgen.

Onder projecten kunt u een aantal eindresultaten van bovenstaande aanpak bekijken.