Advies in duurzame oplossingen

Duurzaam advies over duurzame energieoplossingenKennis en ervaring 

Platen Duurzame Technieke is een specialist in duurzame energieoplossingen. Daarnaast hebben wij ook een adviestak, waarmee wij al veel klanten geholpen hebben aan een lage energierekening of het oplossen van problemen binnen onze branche. We maken gebruik van onze brede kennis en ervaring binnen de installatiesector.

De oprichter, Ing. Bertran Platen, is jarenlang in diverse installatiesectoren werkzaam geweest; landbouw, industrie, utiliteit en woningbouw. Dit heeft geleid tot een kruisbestuiving van kennis en ervaring en deze kennis wordt uitgedragen binnen het bedrijf en aangevuld met nieuwe kennis en ervaring van onze andere medewerkers. 

Kijk op duurzaamheid

We hebben een nuchtere kijk op duurzaamheid.
Wij zijn van mening dat naast de winst die er voor het milieu te behalen valt, de investering ook rendement voor de opdrachtgever moet opleveren. 
Hierbij draait het om eenvoud. Zo min mogelijk gebruik maken van techniek, maar als het wel nodig is deze op een slimme manier inzetten om het optimale rendement eruit te halen. 

Adviesoplossingen

Zonnepanelen op diverse soorten daken mogeljkWe zien de laatste tijd ook situaties met problemen binnen technische installaties. Wij zorgen ervoor dat er een échte oplossing komt. 
Samen met de klant bekijken we de persoonlijke situatie. Door middel van overleg wordt er een ideaal plaatje gecreëerd en vervolgens wordt er samen een keuze gemaakt. Op deze manier streven wij naar een compleet en ideaal eindresultaat.

Door de diverse kennis, ervaringen en aanvragen zijn wij ook in staat om systemen uit verschillende vakgebieden samen te voegen. Dit heeft al meerdere malen tot innovatieve oplossingen geleid.

Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend advies. Door middel van een geïntrigeerde aanpak van jouw project, kunnen we met innovatie, slimme installaties, goede isolatie en detailleringen iedere woning passief maken.