Offerte

De beste investering onder de zon! Ga voor duurzaam.

Zonnepanelen, die schaf je niet zomaar aan. Wat zijn de beste zonnepanelen voor jouw dak en verbruik? Daarbij, welke subsidies zijn er momenteel beschikbaar? Als particulier krijg je nu de btw van een zonnepanelen installatie terug. Deze stimuleringsregeling van de overheid kun je als een subsidie zien.

De meest voorkomende reden om voor zonnepanelen te kiezen is de energierekening te verlagen, maar bovenal vanwege het milieu. Met de keuze voor zonnepanelen zet je voor veel komende jaren de energieprijs voor jezelf vast, zodat je de vaste lasten in de hand hebt. Ook voor de verkoop van jouw woning is een zonnepanelen installatie interessant, aangezien het energielabel sterk verbeterd zal worden.

Onze specialisten adviseren jou graag over de mogelijkheden voor een zonnedak. Daarna installeren onze eigen specialisten de zonnepanelen op jouw dak en staan we altijd klaar voor service naderhand. Zo hoef jij je nergens druk over te maken. 

In verband met de grote vraag naar duurzame energieoplossingen hebben wij veel aanvragen te verwerken. 
Helaas zijn wij momenteel genoodzaakt om tijdelijk geen nieuwe offerte aanvragen in behandeling te nemen. De lopende aanvragen zullen wij op volgorde van binnenkomst behandelen.

Momenteel worden onderstaande formulieren niet in behandeling genomen. Excuses voor het ongemak..

Je gegevens