Zonnepanelen

Ga voor duurzaam, kies voor zonnepanelen bij Platen Duurzame Technieken

Zonnepanelen dak PDTGraag adviseren wij u, met onze eigen specialisten in het gehele proces, over de beste mogelijkheden van een zonnedak. Kies voor duurzaam én bespaar op uw maandelijkse energiekosten. Vervolgens zullen we u in het gehele proces ontzorgen. Onze eigen specialisten zullen uw panelen installeren en staan we klaar voor service naderhand.

Waarom zonnepanelen?

Duurzaam; met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op. Dit is beter voor het milieu dan het gebruik van fossiele brandstoffen.
Geldbesparing; u bespaart geld op uw energierekening door het opwekken van uw eigen stroom. De investering verdient u al snel terug.
Woningwaarde; doormiddel van uw zonnepanelen installatie, zal uw energielabel van de woning ook stijgen en hiermee ook de waarde van uw woning.

Hoe ziet de aanvraag van zonnepanelen eruit?

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenWe starten altijd met een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij wij uw dak bekijken en berekenen hoeveel panelen geschikt zijn voor uw dak en stroomverbruik. Tijdens het adviesgesprek worden de verschillende opties volledig doorgenomen. Op deze wijze kunnen we optimaal inspelen op uw wensen, voor nu en in de toekomst.

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenTijdens het adviesgesprek ontvangt u direct een offerte op maat.  Uiteraard kan deze, indien nodig is, nog verder aangepast worden.
Wanneer u akkoord geeft op de offerte, krijgt u een opdrachtbevestiging en zal er een datum voor installeren ingepland worden.  

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenEn dan is het zo ver, de door uw bestelde installatie wordt geplaatst door onze eigen monteurs. Ze zullen de opdracht met u doornemen om vervolgens op veilig werkwijze de panelen op uw dak monteren. Over het algemeen zijn ze één dag aan het werk. Zodra alles gemonteerd is stellen we de installatie in op uw netwerk en krijgt u uitleg over de werking van de installatie.

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenNadat uw installatie geplaatst is u wellicht nog behoefte aan ondersteuning, uitbreiding van uw installatie of andere duurzame investeringen, waarvoor wij graag voor u klaar staan.

 

 

Waarom kiezen voor Platen Duurzame Technieken?

Platen Duurzame Technieken werkt uitsluitend met hoge kwaliteitsstandaarden, waarbij er voor iedere prijsklasse een goed aanbod gedaan kan worden. Het gehele proces ligt in handen van onze eigen specialisten, vanaf inkoop, advies, installatie en service, we willen u als klant volledig ontzorgen.

We adviseren graag in een eerlijk advies, waarbij de prestaties van de zonnepanelen eerlijk en helder zijn. In het gesprek nemen we graag alle mogelijkheden met u door en leggen wij u uit wat de verschillen tussen de panelen en materialen zijn.

De zonnepanelen kunnen we zowel in mono- als polykristallijnen uitvoeringen aangeboden worden en we hebben zelfs panelen in het rood, groen en paars.
In iedere situatie bekijken wij hoe het hoogste rendement per m2 dakvlak behaald kan worden en welk type zonnepaneel daar het beste bij past. Voor vrijwel alle daken hebben wij montagesystemen; indak systeem, dakpannen, golfplaten, dakpanplaten of platte daken, het kan allemaal. Tevens is het ook mogelijk om zelf de installatie te monteren.

Door ons brede assortiment hebben we altijd een zonnepaneel wat bij u past en waarmee we een strak en mooi dakvlak kunnen aanbieden. Tevens kunnen we tot zelfs 25 jaar garantie op uw gehele installatie aanbieden.

Onze ervaren monteurs zullen de installatie bij u installeren. Voordat ze vertrekken zullen ze u uitleg geven over de installatie en ruimen ze de boel weer netjes op. Om onze monteurs up to date te houden en als echte vakspecialisten aan het werk te laten, hebben wij inmiddels ook eigen trainingscentrum. We hebben diverse proefopstellingen voor panelen (ook op hoogte), montagemateriaal en omvormers, waarbij ze de nieuwste technieken kunnen trainen

Wilt u gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden met onze zonnepanelen?
Bel 0599-580355 of vraag een vrijblijvende afspraak aan.