Laadstation, voor iedere gebruiker een gepast aanbod

Je hebt de keuze gemaakt, je gaat elektrisch rijden. 

Naast de voordelen zoals beter voor het milieu, minder onderhoudskosten, fluisterstil, fiscaal aantrekkelijk én goedkoper rijden op electriciteit in plaats van benzine, diesel of LPG wil je natuurlijk ook een stukje gemak gaan ervaren.

Het liefst blijf je zoals je gewend was, de auto dichtbij huis parkeren. Nu alleen nog met het voordeel waarbij je zelfs ook nog de auto kan "voltanken". Daar is een laadstation aan/bij de woning een ideale oplossing voor, zeker als je dit ook nog eens combineert met een zonnepanelen installatie

Laadstation

Een laadstation is een oplaadpunt voor de accu van een elektrisch voertuig (Electric Vehicle, EV), in dit geval een elektrische of hybride auto. Dit laadpunt geeft het voertuig energie in de vorm van stroom. Andere termen voor laadstation zijn laadpaal, laadbox.

Capaciteit van het laadstation

Op verschillende snelheden kan het opladen via een EV laadstation van een elektrische auto verlopen. Dit is afhankelijk van de auto, maar ook de maximale laadcapaciteit van het laadstation en de laadkabel moeten hierop afgestemd zijn. Daarbij spelen ook nog de wensen van de gebruiker mee. Om deze redenen bieden wij diverse laadstations aan, zodat er voor iedere situatie een gepaste oplossing is.