Wij staan voor u klaar!

De specialist die nèt iets verder gaat

Kantoor en showroom Platen Duurzame Technieken aan de Industrieweg 6 te Ter ApelPlaten Duurzame Technieken is dé specialist op het gebied van duurzame energieoplossingen, met name op het gebied van zonne-energie. Ons bedrijf is in 2009 opgestart door de heer Platen en inmiddels zijn we uit ons oude pand in Ter Apel gegroeid en volledig verhuisd naar Ter Apelkanaal

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een vertrouwd partner voor duurzame energieoplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere woning en ieder gebouw in Nederland duurzaam kan zijn. Oók de bestaande woningvoorraad. Wij werken zowel voor de particulieren- als de zakelijke markt.

Platen Duurzame Technieken werkt uitsluitend met hoge kwaliteitsstandaarden, waarbij we voor iedere prijsklasse een goed aanbod kunnen bieden. 

Het gehele proces ligt in handen van onze eigen specialisten, vanaf inkoop, advies, installatie en service, wij helpen je tijdens het gehele proces.
Je krijgt een eerlijk  en persoonlijk advies, waarbij de prestaties van de zonnepanelen realistisch en helder zijn. In het gesprek nemen we alle mogelijkheden met je door en leggen uit wat de verschillen tussen de panelen en materialen zijn.