Duurzaam

Wij gaan voor duurzaam, doe je mee?Maak gebruik van de zon en kies voor duurzaam

Heb je ons ook gespot via één van onze spandoeken waar we op dat moment weer een gebouw aan het verduurzamen waren?

Kun je ook genieten van de zonnestralen die jou weer een energieboost geeft? Die energie voortkomend uit de zon kun je ook omzetten in stroom. Zonnepanelen dragen bij aan het verduurzamen van je woning én daar kunnen wij je bij helpen!

Zonnepanelen, die schaf je niet zomaar aan. Wat zijn de beste zonnepanelen voor jouw dak en verbruik? Daarbij, welke subsidies zijn er momenteel beschikbaar? Als particulier krijg je nu de btw van een zonnepanelen installatie terug. Deze stimuleringsregeling van de overheid kun je al subsidie zien.
Onze specialisten adviseren jou graag over de mogelijkheden voor een zonnedak.

Daarnaast installeren onze eigen specialisten de zonnepanelen op jouw dak en staan we altijd klaar voor service naderhand. Zo hoef jij je nergens druk over te maken. 

 

.
 

Uw gegevens

Hoe ziet de aanvraag van zonnepanelen eruit?

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenWe starten altijd met een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij wij jouw dak bekijken en berekenen hoeveel panelen geschikt zijn voor jouw dak en stroomverbruik. Tijdens het adviesgesprek worden de verschillende opties volledig doorgenomen. Op deze wijze kunnen we optimaal inspelen op jouw wensen, voor nu en in de toekomst.

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenTijdens het adviesgesprek ontvang je direct een offerte op maat. Uiteraard kan deze, indien nodig is, nog verder aangepast worden.
Wanneer je akkoord geeft op de offerte, krijg je een opdrachtbevestiging en zal er een datum voor installeren ingepland worden.

De optimale oriëntatie naar zonnepanelenEn dan is het zo ver, jouw zonnepanelen incl. installatie wordt geplaatst door onze eigen monteurs. Ze zullen de opdracht met je doornemen om vervolgens op veilig werkwijze de panelen op het dak te monteren. Over het algemeen zijn ze één dag aan het werk. Zodra alles gemonteerd is stellen we de installatie in op jouw netwerk en krijg je uitleg over de werking van de installatie.

De optimale oriëntatie naar zonnepanelen Heb je na plaatsing van de installatie nog behoefte aan ondersteuning? Of andere duurzame investering doen? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar!