Stappenplan

Bedankt voor uw interesse in ons. Om voor u onze werkwijze duidelijk te maken, hebben wij een stappenplan gemaakt.

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelen

 

Al eerste beginnen we uiteraard met een kennismaking. U heeft ons gevonden via de website, radioreclame, flyer, vrienden/familie, of ..? Vervolgens neemt u contact met ons op via de telefoon, het contactformulier of u stuurt ons een email.

Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons op kantoor met showroom aan de Jipsingboermussel 26 te Ter Apelkanaal. 

Aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op voor de gevraagde dienst(en) zoals zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, enz. of we maken een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis of op kantoor.

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelen

 

Onze adviseur komt vrijblijvend bij u thuis, om samen met u te bepalen welke installatie het beste aansluit bij uw wensen en eisen. In dit gesprek kijken we niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst. Mogelijk staan er veranderingen op stapel in uw huishouden of bedrijf en daar houden we graag rekening mee.

Tijdens het adviesgesprek worden de verschillende opties volledig doorgenomen. Op deze wijze kunnen we optimaal inspelen op uw wensen en eisen. We kunnen bij u aan tafel al een globale offerte voor u maken.

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelen

 

Na ons adviesgesprek of telefonisch contact ontvangt u een offerte op maat. Deze offerte sluit aan bij uw wensen en eisen. Ook geven we eventuele andere opties duidelijk aan.

Zijn er nog onduidelijkheden en/of aanpassingen nodig? Wij helpen u graag verder en passen de offerte waar nodig verder aan.

Sluit de offerte geheel aan bij uw situatie? Dan geeft u ons de opdracht en maken we een orderbevestiging.

Met de orderbevestiging sturen we ook gelijk een voorstel voor de montagedatum mee. Uiteraard kan die datum in overleg met u aangepast worden.

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelen

 

En dan is het zo ver, de door uw bestelde installatie wordt geplaatst.

Onze monteurs komen (meestal) ’s morgens bij u en gaan, na overleg met u, de installatie plaatsen. Alvorens de installatie, bijvoorbeeld zonnepanelen, geplaatst worden zal er ter controle het tracé van de bekabeling en de indeling van de panelen op het dak nog even goed worden doorgenomen.

Zodra alles gemonteerd is, stellen we de installatie in op uw (wifi) netwerk en krijgt u uitleg over de werking van de installatie.

Nadat alles gereed en opgeruimd is, wordt ons digitale opleverdocument opgesteld. De monteur en u ondertekenen de overeenkomst wanneer alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Vervolgens ontvangt u per mail direct een kopie van dit ondertekende opleverdocument.

Onze monteur wenst u veel plezier van uw installatie en vertrekt weer richting Ter Apelkanaal.

 

De optimale oriëntatie naar zonnepanelen

 

Nadat uw installatie geplaatst is, heeft u wellicht behoefte aan onderhoud aan uw (zonnepanelen) installatie.

Hiervoor hebben wij diverse onderhoudscontracten, toegespitst op het systeem dat bij u werd geïnstalleerd.