EuPD Research: Enphase M series omvormer Europees topniveau

Het gerenomeerde marktonderzoeksbureau EuPD Research verricht elk jaar een onderzoek onder installateurs in verschillende landen wereldwijd.

Het onderzoek "European PV Installer Monitor" heeft onder installateurs in kaart gebracht hoe zij denken over fabrikanten over verschillende criteria zoals: naamsbekendheid, kwaliteit, distributie en marktpenetratie.

Om in aanmerking te komen voor de hoogste notering, de zgn. "TOP Brand PV" zegel dienen fabrikanten uitzonderlijke scores te noteren in de bovengenoemde criteria in vergelijking met hun concurrenten.

De resultaten zijn bekend en Enphase is flink in de prijzen gevallen in de categorie "Omvormer". 

Enphase mag zich de "Top Brand PV" in de categorie "Omvormer" vernoemen in de volgende landen: Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Aangezien ze deze prestigieuze prijs in 3 landen hebben gewonnen mag Enphase zich ook kronen tot top omvormer in Europa.

Hetzelfde onderzoek heeft ook plaatsgevonden in Australië en ook daar heeft Enphase gewonnen in de categorie "Omvormer". Bovendien heeft Enphase met de AC Battery dezelfde prijs gewonnen in de categorie "Opslag". De Enphase AC Battery zal naar verwachting in de tweede helft van 2017 worden geïntroduceerd in de Benelux.

Bron: enphaseenergy.com