HR energy wint award voor Product van het Jaar met Qube warmtepomp

HR energy wint award voor Product van het Jaar met Qube warmtepomp.

HR energy, toonaangevend in duurzame energieoplossingen, heeft op het Duurzaamheidsgala de award gewonnen voor Product van het Jaar met de innovatieve Qube PVT‐warmtepomp.

De Qube PVT‐warmtepomp, ontwikkeld en geproduceerd door HR energy, is een slimme modulerende warmtepomp met een vermogen van 3 tot 8 kW. Wat deze warmtepomp uniek maakt,is het gebruik van PVT‐panelen in plaats van de traditionele buitenunit. Deze panelen leveren zowel stroom als warmte op. De warmtepomp beschikt daarnaast over zelflerende software waardoor een
hoger rendement gehaald wordt.

De jury was onder de indruk van de Qube, een geavanceerde warmtepomp die voortkomt uit jarenlange kennis en praktijkervaring. Het compacte en lichtgewicht ontwerp, het zeer eenvoudig aansluiten en de besturingssoftware werden als doorslaggevende factoren gezien. Het gebruik van PVT panelen in plaats van de traditionele buitenunit als energiebron maakt de Qube niet alleen duurzaam maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Bovendien erkende de jury dat de Qube aanzienlijk bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk in de gebouwde omgeving. Het vermogen om woningen hybride of, indien gewenst in stappen, volledig gasloos te maken, was een essentieel aspect in de beoordeling van de jury.

Deze prestigieuze erkenning versterkt HR energy's toewijding aan technologische vooruitgang en duurzaamheid. Het bedrijf zet zich in om voortdurend hoogwaardige oplossingen te bieden die de normen in de industrie bepalen.

 

BRON: https://www.installatietotaal.nl/news/item/hr-energy-wint-award-voor-product-van-het-jaar-met-qube-warmtepomp/