Platen Duurzame Technieken in Regiomagazine juli 2015

Op de voorpagina van Regiomagazine editie juli 2015 staat een artikel geschreven over Platen Duurzame technieken.

Tevens staat er nog een pagina grote advertentie op pagina 20.

 

'Platen Duurzam Technieken' uit Ter Apel bespaart u gas en stroom

Door Jaap Ruiter

Zes jaar geleden begonnen aan de keukentafel als adviesbureau in duurzame energie maar inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van duurzame energie en verkoop en plaatsing van zonnepanelen, zonneboilers en pelletkachels (al dan niet aangesloten op cv). Dat is in kort de historie van het gecertificeerde 'Platen Duurzame Technieken, gevestigd aan de Industrieweg 6 in Ter Apel met werkplaats, magazijn met grote voorraden, kantoren en showroom, die elke eerste zaterdag van de maand is geopend.

Van A tot Z in eigen beheer

'Platen Duurzame Technieken' is gestaag uitgebreid. De onderneming van Bertran en Marleen Platen is uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van duurzame energie en heeft momenteel 6 montageteams. "We hebben van A tot Z alles in eigen beheer", vertelt Bertran Platen. "Wij hoeven niets uit te besteden, hebben vrijwel alles op voorraad en kunnen daardoor heel strak en efficiënt plannen, wat uiteraard een gunstige uitwerking heeft op de prijs-kwaliteitverhouding. "Vooral dat laatste in combinatie met vakmanschap, specialisatie en ervaring heeft er toe geleid dat steeds meer mensen 'Platen Duurzame Technieken' weten te vinden. "We moeten het vooral hebben van mond-tot-mond-reclame. Men ziet ons bezig bij buren, familie of bekeneden en ziet hoe snel, efficiënt en netjes wij de zonnepanelen plaatsen. Als men dan van de prijs hoort worden wij meestal vlak daarna benaderd. Onze klantenkring groeit nog steeds. Ook zijn wij voor Vereniging Eigen Huis ingeschakeld om in opdracht zonnepanelen te plaatsen."

Zonnepanelen van Sunpower: mooier en beter bestaat niet

Zelf elektriciteit opwekken middels zonnepanelen is nog steeds de beste investering die je kunt doen. Maar alles begint met een helder en deskundig advies. Er is zoveel te kiezen dat het geen wonder is dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. “Wij kiezen alleen kwaliteit”, legt Marleen Platen uit. “Daarom werken wij voornamelijk met zonnepanelen van Sunpower en Bisol. Sunpower is de Rolls Royce onder de zonnepanelen. Dat is het beste van het beste, zowel technisch als visueel. Mooier en beter is er niet. Een goede tweede keus is Bisol. Daarnaast hebben wij goedkopere zonnepanelen voor mensen die het liefst zoveel mogelijk zonnepanelen voor de laagste prijs op het dak willen hebben. Maar dat zijn niet de zogenaamde faillissementspartijen. Ook deze goedkopere zonnepanelen worden nog steeds geleverd met 25 jaar vermogensgarantie tot 80 procent! Wij leveren geen producten waar wij zelf niet achter staan en die wij zelf ook niet op het dak zouden willen hebben. Wij zakken niet door de ondergrens van kwaliteit.”

www.platendt.nl

‘Platen Duurzame Technieken’ is de specialist uit de regio waar het gaat om zonnepanelen, zonneboilers voor warm water en/of vloer- en wandverwarming en pellektkachels, al dan niet aangesloten op de centrale verwarming (goedkoper dan op gas!). Voorts kunt u er terecht voor plaatsing van een warmtepomp. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen en u uitgebreid te laten informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van duurzame energie. De showroom is ook geopend op elke eerste zaterdag van de maand, zodat u in alle rust rond kunt kijken en er uiteraard alle gelegenheid is om vragen te stellen. ‘Platen Duurzame Technieken’, als bedrijf uiteraard energieneutraal, is gevestigd aan de Industrieweg in Ter Apel. Telefoon: 0599-580355. U kunt ook ene kijkje nemen op www.platendt.nl. Daar is ondermeer de nieuwe lijn pelletkachels te zien.

Zie ook onze advertentie op pagina 20!