Subsidieaanvraag Verduurzaming en Verbetering Groningen - € 10.000

Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen aanvragen

Ben jij woningeigenaar in het aangewezen postcodegebied? En val je niet onder het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG)? Vraag deze subsidie van maximaal € 10.000 aan voor verduurzaming en verbetering van jouw woning en/of bijgebouw.

Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen aanvragen

Je wilt de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen aanvragen. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie over je aanvraag.

Stappenplan aanvraag indienen

Stap 1: Bekijk hieronder welke documenten en informatie je nodig hebt en zet ze ingevuld klaar op je computer

Stap 2: Controleer je postcode. Mag je postcode door? Dan verschijnt een knop naar het eLoket

Stap 3: Klik op de knop en log in met je DigiD. Log je voor de eerste keer bij het SNN in? Dan moet je een aantal gegevens invullen om een account aan te maken. Je krijgt een e-mail om je account te activeren

Stap 4: Vul in de volgende schermen de benodigde informatie en upload de documenten

Stap 5: Aanvraag ingediend? Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging. Via je account kan je de behandeling van de aanvraag volgen

Wat heb je nodig voor jouw aanvraag? 

Kom je in aanmerking voor deze subsidie? Dan kun je bij het SNN een subsidieaanvraag doen. Hiervoor heb je het volgende nodig: 

 • Wanneer de werkzaamheden nog niet zijn uitgevoerd: een zelf opgesteld globaal kostenoverzicht of een offerte.
  Let op: Deze hoef je bij jouw aanvraag niet aan te leveren. Houd deze slechts bij de hand en vul jouw (gemaakte) kosten in het eLoket in.
 • Wanneer de werkzaamheden al wel zijn uitgevoerd: een factuur met betalingsbewijs die gedateerd zijn na 6 november 2020.
  Let op: Deze moet je wel bij jouw aanvraag aanleveren
 • Een werkende DigiD; 
 • Een werkend account voor het eLoket van het SNN;
  Heb je al eerder een account voor het eLoket van het SNN aangemaakt? Controleer voor de zekerheid of jouw emailadres nog dezelfde/juist is
 • Wanneer van toepassing: kopieën van besluitbrieven van andere ontvangen subsidies voor dezelfde maatregelen waarvoor je deze subsidie aanvraagt. Hiermee controleren wij of je (deels) al subsidie hebt ontvangen voor de dezelfde verbeteringen of aanpassingen aan de woning (bijvoorbeeld bij de regeling Waardevermeerdering, Energiebesparing Aardbevingsbestendige Woningen, Batch 1588 of subsidies bij andere uitvoerende organisaties).

KLIK HIER OM DE SUBSIDIE AAN TE VRAGEN.

 

BRON: https://www.snn.nl/subsidies-voor-particulieren/subsidie-verduurzaming-en-verbetering-groningen-eu-10000/aanvraag-voorbereiden