Nu nog hoger rendement zonnepanelen; Sunpower 360 WP

Platen Duurzame Technieken is altijd op zoek naar zonnepanelen met een hoog rendement per m2. Wij zijn dan ook content met ons dealerschap van Sunpower.

Sunpower heeft op dit moment een nóg hoger rendement zonnepaneel op de markt gebracht, namelijk de Sunpower 360 WP.

Sunpower heeft nu een super hoog rendement zonnepaneel. Het meest efficiënte zonnepaneel op de markt.

Voorkom verspilling van de ruimte op uw dak doormiddel van het gebruik van minder zonnepanelen. Met een rendement van meer dan 22% bied Sunpower met het X22-360 WP zonnepaneel meer zonne-energie opwekking per m². De nieuwe X-serie panelen zetten zonlicht om naar elektriciteit met 38% meer vermogen per paneel en 70% meer energie per m² vergeleken met 25 jaar geleden.

Sunpower heeft hiermee opnieuw de industrie lat hoger gelegd door het bereiken van 22% efficiency in de nieuwe lijn van de X-Series zonnepanelen. Deze panelen zijn specifiek ontworpen om de meeste energie op te leveren binnen veeleisende omstandigheden zoals gedeeltelijk schaduw en warme temperaturen op het dak. Met hun optimale prestaties, zijn de panelen ideaal voor daken met minimale beschikbare ruimte of waar er een toekomstige uitbreiding nodig zou kunnen zijn. 

Bekijk hier de specificaties van de Sunpower 360 WP. Benieuwd wat de kosten voor uw situatie zijn? Vraag een vrijblijvend thuisbezoek en/of offerte aan!