Hogere energieprijzen, dé tijd om onafhankelijk te worden?

Op het moment spelen de hoge energieprijzen een belangrijke rol in de maatschappij. 

Opnieuw eisen de hoge prijzen hun tol en is er een energieleverancier failliet verklaard. Klanten van deze bedrijven en klanten met (bijna) aflopende contracten kunnen rekening houden met fors hoge maandelijkse energiekosten.

De prijzen van gas en elektriciteit zijn de afgelopen weken flink gestegen en zullen de komende maanden nog verder stijgen. 

Is dit hét moment om onafhankelijk te worden?

Met duurzame energieoplossingen kun je zelfvoorzienend worden. Ga na wat jouw energieverbruik is en kies hiervoor de juiste investeringen voor jouw woning en situatie. Hiermee haal je direct jouw maandlasten naar beneden én heb je zekerheid op je uitgaven.

Hierbij is te denken aan zonnepanelen voor elektriciteit, zonneboiler voor warm (tap)water, PVT of warmtepomp. Ben of wil je elektrisch gaan rijden, dan kunnen wij je ook verder helpen in de energieopwekking en/of laadstation hiervoor. Teven is er ook nog na te denken aan isolatie om zo jouw verbruik naar beneden te brengen.

Onze adviseurs helpen je graag een weg te banen naar de stap van onafhankelijkheid. Of dit een proces zal zijn waarbij je stap voor stap een stap richting verduurzaming én onafhankelijkheid maakt of grotere stappen in één keer. Ze zullen met jou kijken wat het beste bij jouw situatie past.

Twijfel je door de investeringskosten? Er zijn diverse mogelijkheden om dit te financieren met onder andere subsidies. In ons nieuwsbericht "Hogere subsidies voor verduurzaming van woningen" kun je hier meer over lezen.
 

Wil jij gratis en vrijblijvend meer weten? 

Bel ons op 0599-580355 of neem contact op via ons contactformulier.